Eladó VOIP telefon, BT200

VOIP telefon a vezetékes helyett

  A VOIP technika szinte lenullázza a családi összesített
mobil és vezetékes telefonköltségeket

Itt azt tudod meg, hogyan lehet lényegesen kevesebb a vezetékes telefonszámlád, akár megtartva a jelenlegi számodat

Ismét új korszak a telefonálásban !
A vezetékes telefonszolgáltatóknak sokat ártott a mobiltelefonok megjelenése, ma mindkettőnek sok veszteséget okoz a VOIP telefónia. Nekünk pedig nyereséget. Lényeges nyereséget. Kapcsolódj be te is ! Már nem a próbálgatása folyik a technikának. Működik, nagyon sok szolgáltató közt lehet már választani.
 
Mi az a VOIP telefonálás ?

Egy adapter, vagy egy telefonkészülék, ami az internetre közvetíti a beszédet. Számítógép nélkül. Az adatforgalom az interneten történik. A VOIP telefont a megszokott internetes csatlakozóval lehet rákötni az internetre. Ekkor még nem működik, kell hozzá egy VOIP szolgáltató. A hangminőség kifogástalan, sőt, a megfelelő készülékkel még videokapcsolatot is lehet működtetni. 


 Vezetékes VOIP telefon BT200
Mik az előnyei ?
Mindig csúcsidőn kívüli telefonálási tarifák. VOIP szolgltatón belüli körben pedig ingyenes a hívás. Helyi hívás 5ft, mobiloké 30 ft. Másodperc alapon.
Ez szép, ha a vezetékes árakat nézzük ... de ha már olvastad az androidos mobiltelefonokkal megvalósítható VOIP hívási lehetőségeket, akkor, nem erről kezdeményezel hívást.

Vezetékes elérhetőség, havi 100 ft-ért. Ez a lényeg !
Mivel a mobilodról 0 ft-ért hívod a vezetékes telefonokat és 5 ft-ért a mobil számokat, ezért felesleges az olyan vezetékes előfizetést fenntartanod, ami "kedvező" hívásdíjakat ad.
A kedvező mobilos VOIP által biztosított kimenő hívásdíjak miatt már csak az elérhetőséged miatt lehet szükség valamilyen vezetékes előfizetésre, de ez évente akár több 10e ft felett van.
Ennek a kiváltására kell egy VOIP szolgáltaó, a vezetékes számra.
( és egy másik, ami a mobiltelefonálást teszi olcsóvá. ) Így a hívási és az elérhetőségi költségek is drasztikusan lecsökkennek. De még a családi összesítés is lényegesen javul. Tizedére, felére - a telefonálási és a kedvezményi szerkezettől függően.

A legfontosabbak összegzése:
A vezetékes telefonodról nem érdemes telefonálnod, mert azt a mobilról jobb indítani. Ha a jelenlegi vezetékes tarifádban ingyenes hívási időszak is szerepel, akkor ennek az árát a havi díjban kell megfizetni. Ha ezt az "ingyenes" hívási lehetőséget a mobiloddal már megoldottad ( 0 ft vezetékes irányba, 5ft mobil irányba ), akkor felesleges a havi vezetékes díj. Ezt tompítandó, a számod megtartása miatt választhatnál a szolgáltatódnál olcsóbb tarifát, de az is jóval több, mint a havi 100 ft.
Megoldás: Hordozd át a vezetékes számodat egy vezetékes VOIP szolgáltatóhoz. Ha hűségidő, vagy más kötöttség miatt nem tudsz kilépni a vezetékes előfizetésből, akkor is érdemes azt minimális tarifára állítani, mert ha van okostelefonod, azzal lesz olcsó a híváskezdeményezés. Az elérhetőséged addig is minimál díjra van állítva. Ha megszűnik az akadály, akkor a vezetékes elérhetőséged havi 100 ft-ba fog kerülni, az új szolgáltatónál.
Vezetékes VOIP telefon

Mit kell tennem ?

Ha van vezetékes számod, hordozd át egy VOIP szolgáltatóhoz. Az ismerőseid ezen a számon ugyanolyan tarifákkal fognak elérni, mint eddig.
Ha nincs vezetékes számod, akkor a szolgáltatónál választhatsz egy virtuális vezetékes számot, ami a 21-es körzet. Ezt mindenki távolsági tarifával tudja hívni.
Kérhetsz földrajzi körzetszámot is, de ez nem garantált mindenhol. Ezt a számot a szokásos tarifával lehet hívni. Ahol ez probléma, ott ingyen vissza tudod majd hívni, a mobilos VOIP szolgáltatód segítségével.
Egy gyors regisztráció i t t >>,  egy 1.000 ft-os utalás és legkésőbb másnap már lehetne is telefonálni..... ha lenne VOIP készülék.
 
Milyen VOIP készüléket kell beszerezni ?

- Egyik módja a VOIP típusú telefonkészülék. Az internetvezetéket és az áramellátást kell csatlakoztatni, kell egy rövid beállítás a  szolgáltató  segítségével, és  lehet telefonálni.
- A másik lehetőséggel a meglévő hagyományos telefonokat lehet életben tartani. Ez egy adapter, az internet és a telefonkészülék közé kell bekötni. Ez olcsóbb, mint egy VOIP telefon.
- A harmadik lehetőséghez nem kell semmit venni. Az okostelefonokra telepíthető alkalmazással is lehet használni a "vezetékes" telefonszolgáltatást. Ha wifiben vagy, akkor bárhol csöröghet nálad a vezetékes hívás. Egy reggel elutalsz 1000 ft-ot, délután már talán telefonálhatsz is.Minél előbb belevágsz, annál hamarabb szabadulsz meg olyan számlától, amit éveken át feleslegesen fizetsz.
<< Vissza         További linkek az önellátásról >>