Kisebb gázköltség

A  gázszolgáltatód az éves gázköltségednek 
a 10-20%-át elengedi ezután.Érdekelne egy ilyen hír ?

De csak akkor lenne érvényes, ha ezt a kedvezményt megváltanád egy bizonyos összegért. Így mi lenne az az egyszeri összeg, amit megadnál érte ?
Ha szivesebben megtartasz több 100e ft-ot, mint elégetsz, akkor nézd át az alábbiakat, és spórolj pénzt.


Mennyiért váltanád ki ezt a nyereséget ?
Számoljunk ! Ha évente pl. 25e ft-ot takarítasz meg, akkor 10 év múlva a hozamokkal és a drágulással együtt min. 300e ft-ot kerestél. Tiszta pénz, kamatadó és jövedelemadó mentes.
Mennyiért vennéd meg ezt a jövőbeni nyereséget ma ?


Miről van szó ?
Mellőzve a fizikát, a lényeg: ha erős mágneses téren halad át a gáz, akkor az égéskor csökken a károsanyag kibocsátás és 5-20%-al jobb teljesítményt lehet elérni. A rendszer megbontása nélkül. Ez egy bevált, legális dolog.

A témában már sok hivatalos helyen készült mérési jegyzőkönyv, publikáció és persze kétkedés ami fölkerült a netre. Akármire is bukkansz, a tény: a helyes felszerelés és beállítás után a gázóra kevesebb fogyasztást mutat. Tényleg kevesebb lesz a fogyasztás ?

Egyszerű meggyőződni erról. Meg kell nézni a gázórát, mennyi fogyasztást mutat a gázkazán pl. 3 perc alatt a mágnesek felszerelése előtt és mennyit, ha fel vannak szerelve, és a kazán a mágneshez be van állítva. Az a tapasztalat, hogy ugyanolyan meleg előállítása mellett, a 2. mérésnél a gázóra 5-20%-al kevesebb fogyasztást mutat
Ilyenkor azt mérjük, hogy ugyanakkora füsthőmérséklet előállításához, mennyi gázt használ el a kazán.Megéri ?

Több tízezer helyen működik már, nézzük a dolgot gyakorlatiasan. Megéri kiadni egyszeri kb 30e ft-ot, arra, aminek a jövőértéke akár milliós nagyságrendű ? Mivel ez a pénz befektetve kevesebbet hoz, mint a rajta vásárolt mágnes, ez egy jó vásárlás. Az 1-2 éves megtérülési idő a vállalkozói világban is jónak számít.


A mágnes
A ma ismert legerősebb mágnes jele, az N52. Az utána következő az N45. A miénk is ilyen. A legerősebb ára aránytalanul sok lenne. Műgyanta öntvényben van. A hosszúkás alakja miatt, több ideig halad a gáz az erős mágneses térben.


Olcsóbb gáz
A fogyasztáscsökkentő mágnesek mérete,
gyufásdoboznyi.


Felszerelés, beállítás
Az alábbi lépéseket kell követni. A beállítás ideje alatt, minden más gázfogyasztást le kell kapcsolni !

A MÁGNESEK NAGYON ERŐSEK, HA ÖSSZECSATTANNAK, SÉRÜLÉST OKOZHATNAK !

Gázfogyasztásmérés

1. Állítsd be a gázkészülék hőfokszabályzóját úgy, hogy ne kapcsoljon le a fűtőláng, folyamatosan égjen. Ebben az állásban mérd meg a gázóránál, hány dmł fogy el 3 perc alatt.

Optimális füsthĹ‘mérséklet

  2. Mérd meg a kilépő füst hőmérsékletét.

Gáz fogyasztáscsökkentĹ‘

3. Szereld fel a fogysztáscsökkentőt olyan helyre, ahol biztosan nem tartalmaz vasat a vezeték. ( vannak csalóka helyek, egy hűtőmágnes azonban segíthet )

Optimális füsthĹ‘mérséklet

4. Újra mérd meg a füsthőmérsékletet. Jelentősen megemelkedett. A gázkészülék most nem az optimális tartományában dolgozik, ráadásul az erős láng kárt tehet. Ezért lesz szükség a következő lépésre.

A lángteljesítmény beállítása

5. A lángteljesítményt csökkenteni kell, annyira, hogy a füsthőmérséklet újra az eredeti legyen.

Gázfogyasztásmérés

6. Most jön a lényeg. Újra mérd meg, mennyit fogyaszt 3 perc alatt a készülék.
Mennyit nyertél ?

Figyelem ! A gázkészüléken szükséges beállításokat már csak azért is érdemes szakemberre bízni, mert néhány évente egyébként is  a kazánt ellenőriztetni kellÖsszefoglalva

 • A gázfogyasztás kb 5-20%-al csökken, ami az évek alatt egyre fontosabb lesz, látva a világpolitikai változásokat.
 • Már az első télen megtérül a beruházás.
 • A gázkészüléket és a vezetéket nem kell sehol megbontani, a beállítás is egyszerű.
 • Nem romlik el, nem fogyaszt energiát, nincs karbantartási igény.
 • Beszerelés után azonnal látható az eredmény, azonnal elkezdődik az energiamegtakarítás.
 • Pénzvisszafizetési garancia, ha nem tapasztalnál legalább 5%-os megtakarítási eredményt és ezért elégedetlen vagy, a teljes vételárat visszafizjük. Ne felejtsd el a számlát is visszaküldeni.


Költségek

 • Szállítási díj kb 1500 ft.
 • Szakember, aki elvégzi a beállításokat. ( 4-6e ft)
 • A mágnesek ára, 19.000 ft + ÁFA


Kedvezmények

 • Több darab rendelésekor 10% minden darabra, ezért érdemes összeszerveződni az ismerősökkkel. De egymagadnak is érdemes többet rendelni, nézd át majd a lenti linket
 • Előre utalásnál nincsen pénzkezelési díj.
 • Személyes átvétel is lehet, ha valahol találkozunk. így nincsen szállítási díj.
 • Viszonteladói kedvezmény. Hívj, megbeszéljük.Megrendelés


A tapasztalatunk szerint szükség van egyeztetésre !
Ezért nincsen hova beírni a rendelési adatokat, hanem csörgesd meg az alábbi számot, visszahívunk és megbeszéljük, mi lenne a legjobb. Ez nem jelent elkötelezettséget, ez csak egy kölcsönös tájékozódás. Persze, ha minden összeáll, akkor felírjuk a szállítási adatokat és küldjük, vagy visszük a mágnest.Csörgess meg, visszahívunk !

20/911-8776

(Keresd a Gál Tamást !)
Ha inkább levelet írnál, azt ide: energia.szerviz@upcmail.hu


Kapcsolattartás

Bár leveleket nem nagyon fogunk küldeni, ha van ötletünk, újdonságunk, azért szólunk. Iratkozz fel, hogy legyen meg a kapcsolat ! Az adatokat nem adjuk ki. Egy kattintással le tudsz iratkozni.


Név*
Email*