Egészség, gyógyszerek nélkül.

Egészséges test, gyógyszerek nélkül.
Egészséges lélek, békés élet.Egyszerű egészség

Ha a sejtjeink ideális körülmények közt élhetnek, akkor egészségesek, végrehajják a genetikában kódolt működésúket. Ha ezt nem hagyjuk, akkor nem tud az eredeti terv szerint működni, ez az állapot a betegség.
Márpedig nem hagyjuk. Megvonjuk tőlük a szükséges vitaminokat, mikrotápanyagokat. A tápanyagok helyett vegyszereket adagolunk nekik. Ehhez jönnek még a lelki bántalmak és a mozgáshiány. Végül mindezt a jót, a  gyógyszerek  koronázzák meg. Sok pénz, fájdalom, lemondás.
Pedig egyszerű lenne egészségesnek maradni. Kerüld el a mérgeket, és egyél valódi ételeket.
A védőoltás kötelező. Vagy a sajátodról magad döntenél inkább  ?

A védőoltás kötelező, vagy választható legyen ?A védőoltásokat ellenzők, az oltások mellékhatásait emelik ki. Azt mondják, ez az egész csak arra jó, hogy a gyógyszeripari hatalom tovább gyarapodhasson. Ráadásul sok a kockázat, és a mellékhatás. Egyébként is, a betegségek ellen nem csak oltásokkal, gyógyszerekkel lehet védekezni.
A védőoltás pártiak, azt mondják, ha nem lennének oltások, akkor mindenféle betegségek terjednének el, szövődmények alakulnának ki. Lehet, hogy van némi mellékhatás, de ez eltörpül a betegségek mellett.
Az orvosok sem egységesek, bár a hivatalos állásfoglalás természetesen a védőoltások mellett áll.
A kép azért sem tiszta, mert úgy tűnik, sok az elhallgatott tény, pedig ezek fontosak lennének a döntésünkhöz.

A védőoltásokról. Kötelező maradjon, vagy választható legyen ? >>


Gyilkos kozmetikai szerek.

Mérgező kozmetikumok.Lehet, hogy te is a reklámokból tájékozódsz ?
Érthető. Meggyőzőek. Sok pénzt áldoznak rá. És sok áldozatuk van, akik szenvednek azoktól a betegségektől, amiket a rengeteg szépítő és illatosító anyagoktól lehet kapni.

Ezek legtöbbje szintetikus vegyszer, egy részük még titkos is, a márka védelmére hivatkozva. Így a szépség és a pénz érdekében, bármi lehet benne.

Természetesen vannak jó tisztálkodószerek, kozmetikumok és parfümök is. Erre talán rögtön ki is gyullad a lámpa, hogy igen, de azok drágábbak.
Van drágább is, olcsóbb is. Van drágább, de nem mérgező. Van profi, de mérgező hatású. Van olcsó, természetes, de fel kell kutatni, vagy el kell készíteni. Más-más igények, szempontok.
Ápoltság, vagy egészség ? >>Ismétlés ...  :-)

Az alábbi témákkat a kezdőlapról is el lehetett már érni.

Vegyszermentes

háztartás

Nyers, zöld ételek

Melyik a jó ivóvíz ?

Mérgező háztartási vegyszerek, tisztítószerek. Nyers ételek. Csupa egészség, tele vitaminnal.
Egészséges ivóvíz.
A reklámokból megtudhattuk, hogy bár a tisztítószerek hatóanyaga szinte ugyan az mindenféle feladatnál, de mégis mindenhova mást kellene használnunk. Így rengeteg vegyszer halmozódik fel a háztartásban. És a szervezetünkben is, mert  belélegezzük, felszívódik a bőrön keresztül, kicsit eszünk is belőle.
Környezetbarát,
ehető tisztítószerek >>
Az élelmiszertermelés iparosítása, és annak haszonelvűsége miatt, az ételekben egyre kevesebb a valódi étel. Adalékanyagokat, színezőket, tartósítószereket eszünk. Ha mégis kerül valami zöldség az ételekbe, azt általában a konyhatechnikával gondosan
tönkretesszük.

Nyers ételek,
és láss csodát ! >>
A hivatalos vélemény alapján, a csapvíz megfelelő minőségű. Mégis sok cég foglalkozik víztisztítókkal. Nagy a választék, egyáltalán nem könnyű eligazodni rajtuk. Olyan fogalmak, technológiák jönnek elő, amikkel hétköznapi ismeretekkel nem tudunk mit kezdeni. De most itt a segítség !


Milyen a jó ivóvíz ? >>


Milyen cukrot, vagy édesítőt használjunk otthon ?


Mesterséges és természetes édesítőszerek.
A kristálycukorról talán már mindenki tudja, hogy nem egészséges.
De akkor mi legyen helyette ? Mitől más a nádcukor, a barna cukor, a gyümölcscukor ? Mire jó a fruktóz ?
És itt vannak még a mesterséges édesítőszerek. Praktikusak, mert csak kevés kell belőlük. De mint ha ezekkel is lenne valami baj ....
Mi tehát a megoldás ?

Cukrok, édesítőszerek, természetes édességek >>

Kávé, ami nem csak finom, hanem orvosság is.


Finom és egészséges kávéKávézol ? Naponta többször is ?
Hagyjuk most, hogy ez jó, vagy nem. Kezdjük onnan, hogy ezt elfogadtuk, mint tényt.
Akkor  viszont jó lenne tudni, hogy ez a rendszeres anyagmennyiség amit megkap a szervezet, miből is van.
Instant kávét iszol ? Gyakran automatából ? Esetleg 3 az 1-ben ? Cukorral, édesítővel, meg esetleg csoki színű és ízű valamivel, ami mindegyik lehet mérgező  ? Mennyi a kávé a csésze kávédban ? Lehet, hogy a kávézástól már sok a gyomorsavad ?
A kávézásra azért érdemes odafigyelni, mert a szervezet rendszeresen meg van terhelve a kávéban található anyagokkal. Érdemes tájékozódni, és olyan kávét választani, ami nem csak finom, hanem kimondottan egészséges is.
Kávé, ami finom és egészséges >>     << Vissza                 Linkek az önellátásról >>